Kontaktirajte nas

Sečenje betona i zidova

Pod sečenjem betona podrazumevamo sečenje dijamantskom tehnikom, bez krunjenja delova za koje želimo da ostanu netaknuti, što za posledicu ima idealno ravano izrezanu površinu. Sve vrste sečenja izvodimo profesionalnim mašinama poznatih brendova

Bušenje betona i zidova

Pod bušenjem betona podrazumevamo bušenje bez krunjenja delova za koje želimo da ostanu netaknuti, što za posledicu ima čistu i ravnu rupu.

Štemovanje i razbijanje zidova i betona

Metode koje primenjujemo namenjene su kontrolisanom razbijanju zidova. Rade na principu brzih dinamičkih udara. Dinamički udari proizvedeni su od strane dinamičkih čekića raznih veličina, konstrukcija, pogonskih sistema i načina upravljanja.

Skupljanje i odvoženje šuta

Nakon završenog posla, vršimo skupljanje šuta i drugog otpada nastalog u toku rada i njihovo odvoženje na deponiju, čime Vaš prostor ostaje čist nakon završenog posla.

Sečenje betona je neophodno u građevinskoj industriji. Dugi niz godina profesionalno se bavimo dijamantskim sečenjem betona.

Dijamantsko sečenje betona može se izvršiti na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Posedujemo profesionalne mašine i alate za sve vrste sečenja betona.

U ponudi imamo nekoliko vrsta sečenja betona. Pored sečenja klasičnog betona, sečemo i armirani beton, asfalt, opeku.

Sečenje betona vršimo dijamantskom žicom i dijamantskim diskom.

Najrasprostranjeniji i najefikasniji način za bušenje betona je korišćenjem dijamantskih kruna. Dijamantsko bušenje betona je najbolji način za brzo oblikovanje i bušenje rupa na bilo kojoj betonskoj površini. Dijamantsko bušenje se može primeniti i kod bušenja armiranog betona, cigle, blikova… Prečnik rupe koje postižemo dijamantskim bušenjem betona je od 8mm pa do 800mm.

Dijamantsko bušenje je tiha, efikasna i nevibraciona metoda formiranja rupa gde je potreban tih rad i ako se želi izbeći ljuštenje betona.

Dijamantska bor kruna se rotira i postepeno buši beton – a pošto se kreće po šini, rezovi koje mašina pravi u zidu, podu ili plafonu su idealno pravi i precizni. Da bi se izbeglo pregrevanje zubaca, koristi se voda za hlađenje i smanjenje buke i prašine. Dijamantska kruna za bušenje betona ne oštećuje okolnu betonsku površinu prilikom bušenja.

Rušenje zidova u stanu i kući?

Tražite profesionalnu uslugu rušenja zidova koja će vam omogućiti brzo, sigurno i efikasno uklanjanje zidova u vašem domu ili poslovnom prostoru? Na pravom ste mestu!

Rušenje zidova je proces koji je neophodan kada se odlučimo za renoviranje ili preuređenje prostorija u našem domu ili poslovnom prostoru.

Ovaj proces može biti prilično zahtevan i često zahteva profesionalnu pomoć kako bi se izbegle neželjene posledice, poput oštećenja okolnih objekata ili povrede radnika. Međutim, kada se posao obavi na pravi način, može doneti značajne prednosti, kao što su proširenje prostora, poboljšanje funkcionalnosti, ili stvaranje otvorenog i modernog izgleda.

Upravo zbog toga, odabir profesionalne i pouzdane usluge može biti od presudnog značaja za uspešno renoviranje prostora. Pružamo usluge rušenja zidova sa ciljem da našim klijentima omogućimo bezbedno, efikasnu i profesionalnu uslugu u skladu sa njihovim željama i potrebama.

Odvoženje šuta nakon izvršenog posla?

Svako ko je ikad renovirao stan ili deo stana zna koliki je odvoz šuta problem. Mada su u obavezi, izvođači radova često ne odnesu šut koji je napravljen. Odvoz šuta je bitan deo građevinskih radova. Samo izbaciti, utovariti i odložiti šut je težak i naporan posao, i bez iskustva i verziranosti može se pretvoriti u katastrofu. Umesto toga bolja opcija je pozvati servis "Rent alata". Vršimo kompletnu uslugu odvoza šuta na deponiju. Odnosimo šut bez obzira da li je rasut, upakovan u džakove ili se nalazi na 6 spatu.
BEOGRAD
Naša

Ponuda alata

Service Image

Mašina za sečenje betona FSG513P-1

Dubina sečenja: 170 mm Broj obrtaja: 2600/min Prečnik noža: 450 mm Snaga: 8200 W

Service Image

Husqvarna K 4000

Snaga 2,4 kW Težina 20,4 kg Prečnik bušenja, max 250 mm Dužina šine, max 685 mm

Service Image

Brusilica betona PG 450

Snaga (kW) 2.2 Nazivna struja (A) 13 Napajanje 1-faza Širina brušenja (mm) 450 Disk za brušenje (mm) 3×180

Service Image

Husqvarna K 4000

Snaga 2,7 kW, Maksimalna dubina sečenja 125 mm, Prečnik diskova 350 mm

Service Image

TS 420 STIHL Cutquik

Snaga 3,2/4,4 kW/KS, Dimenzija rezne ploce 350mm Maksimalna dubina reza 125mm

Tražite profesionalnu uslugu?

Na pravom ste mestu. Sa nama možete biti sigurni da će svaki posao biti besprekorno završen.